Beijumer Ramiro Koeiman geeft vanaf 5 februari een workshopreeks ‘mode maken’.
In samenwerking met De Kunstbende wordt dit georganiseerd voor jongeren.

Deze workshopreeks is op 7 zaterdagen vanaf 5 februari van 10:00-16:00. Locatie: Wijkcentrum Het Trefpunt: Beijumerweg 17, 9737 AB Groningen Opgave via deze link: https://www.kunstbende.nl/events/workshopreeks-make-it-fashion-deel-1

Meld je hier ook aan voor de andere workshops.

Zelf ontwerpen
Ben jij helemaal gek van Fashion en wil jij leren hoe je je eigen kledingstukken maakt? Kom dan naar deze workshoppenreeks van kledingontwerper Ramiro Koeiman! Ramiro leert jou in 7 lessen hoe jij kledingstukken kan ontwerpen en zelf in elkaar zetten. Wijkbewoner uit Beijum, Ramiro Koeiman, geeft een workshopreeks mode maken. In samenwerking met De Kunstbende wordt dit georganiseerd voor jongeren.

Het thema van deze workshoppenreeks is ‘maak je eigen tracksuit en make it fashion!’ In deze lessen leer je hoe jij je eigen ‘Urban Streetwear’ maakt en heb je aan het einde van deze reeks vijf kledingstukken gemaakt!

Op je eigen manier
De stoffen, de naaimachines en de expertise van Ramiro is helemaal gratis! Ramiro past zich aan op jouw niveau in deze workshops, dus het is voor iedereen toegankelijk. Als je bijvoorbeeld een naaimachine hebt en zelfstandig thuis wil werken, dan kan dat ook! Maar als je liever in groepsverband werkt, dan mag dat ook. Op de eerste workshopdag bepaal je samen met Ramiro hoe jouw lessen eruit gaan zien.

Over de workshop docent
Ramiro Koeiman is sinds 1992 ontwerper van onder andere dames- en herenkleding en heeft in 2007 meegedaan aan Project Catwalk, de Nederlandse versie van Project Runway. In Amerika was Ramiro jarenlang senior designer voor het speelgoedmerk Barbie van Mattel Toys.

Dit bericht heeft één reactie

Geef een reactie