Aanvraag Wijkbudget indienen kan tot 23 mei!

Er staan al leuke ideeën op de Stemvan.groningen.nl. Tot 23 mei kunnen er nog meer bij! Dus heb je een idee voor je eigen buurt – of voor de hele wijk –  kom ermee!
Je kunt je idee indienen op verschillende manieren en in verschillende stappen.

  • Misschien weet je niet precies wat wel of niet kan. Dan kun je de werkgroep om hulp vragen. Je kunt mailen met wijkbudget@beijum.nl. Of kom langs in de Wegwijzer, iedere donderdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur. Trouwens, als je gewoon je idee indient en we zelf vragen hebben, dan neemt een van ons contact met jou op.
  • Een idee indienen kan op de website Stemvan.groningen.nl. Klik dan op Beijum Bruist en je leest precies hoe je dat moet doen.
  • Niet zo digitaal aangelegd? Ook geen probleem. Er hangen/staan ideeën-bussen, beschilderd door Beijumers, op verschillende plekken in de wijk, in ieder geval bij de buurtcentra, de Forum-bibliotheek, de Kringloop en De Bron.

Uiteindelijk willen we allemaal hetzelfde: leuke ideeën voor Beijumers en voor onze wijk uitvoeren. En dat doen we samen!

Inspiratie nodig? Kijk dan eens op Stemvan.groningen.nl. Daar kun je alle ideeën bekijken – van dit jaar en van de vorige twee jaren.

Geef een reactie