Een duurzaam huis, zonder gedoe en verdienen door te besparen? Volg het webinar van het Energieloket Groningen

Het vakantiegeld staat op de rekening. Er zijn subsidies voor inwoners in het aardbevingsgebied én voor iedereen is er een subsidie bij aanschaf twee of meer duurzame maatregelen. Heb je de wens om je huis energiezuiniger te maken? Kom dan naar hét webinar van het Energieloket. Inwoners van de gemeente Groningen kunnen op 8 juli 2021 vanuit hun luie stoel leren hoe ze zonder gedoe maandelijks besparen op energie én op de vaste lasten.

Verduurzamen maakt een woning ‘toekomstproof’
Heb je wat extra geld om handen of kom je in aanmerking voor één van de subsidies? Dan is het advies van het Energieloket duidelijk: maak je woning energiezuiniger. Denk hierbij aan spouwmuur-, dak- ,vloerisolatie of HR++ glas. Daarmee blijft de warmte in de winter binnen en buiten in de zomer. Ook zonnepanelen leveren veel besparing op. Zo zitten inwoners er tochtvrij bij en besparen ze op hun vaste lasten, iedere maand opnieuw. En wat dacht je van een aardgasvrij huis? Wethouder Philip Broeksma: “Hier voel je door de aardbevingen letterlijk dat we zo snel mogelijk van het aardgas af moeten. Onze inwoners kunnen met deze subsidies een enorme stap voorwaarts zetten in een C02-neutraal Groningen in 2035.”

Webinar ‘Een energiezuinig huis met de subsidie verduurzaming en verbetering’
Dat energie besparen eenvoudig is laat het Energieloket zien tijdens haar webinar op 8 juli 2021 van 19.30 tot 20.30. Je moet nét even weten welke opties er zijn en hoe je die het beste kunt combineren om de maximale energie- en geldbesparing te halen. Het webinar neemt je mee in de mogelijkheden voor bedragen vanaf € 4.000 tot aan € 17.000; de subsidiemogelijkheden voor inwoners in het aardbevingsgebied én daarbuiten; advies op maat door een energieadviseur en in betrouwbare aannemers. Iedereen in de gemeente Groningen die energie wil besparen is van harte welkom. Aanmelden kan via www.energieloket-groningen.nl/duurzaamhuis

Download de flyer

Geef een reactie