Een stadsbrede activiteit voor jongeren in de herfstvakantie.

OMG am I an artist now?

4 dagen maken, proberen & creëren wat jij wilt en met wie je wilt.

Startdatum Tijd Locatie Tickets
18 okt 2021 15:00-17:00 – VRIJDAG Prinsentheater, Noorderbuitensingel 11
19 okt 2021 14:00-17:00 – VRIJDAG Prinsentheater, Noorderbuitensingel 11
20 okt 2021 14:00-17:00 – VRIJDAG Prinsentheater, Noorderbuitensingel 11
21 okt 2021 14:00-17:00 – VRIJDAG Prinsentheater, Noorderbuitensingel 11

Ben jij er bij?
Zit jij op de middelbare school en heb je zin om samen met andere jongeren aan een tof project mee te doen? In de herfstvakantie kun jij een creator, artist of mooiedingenmaker worden bij VRIJDAG!
Elke dag beginnen we met een inspirerende workshop en daarna mag jij kiezen waar je mee aan de slag wilt! Samen met o.a. een danser, theatermaker, artist, muzikant of producer mag jij maken, proberen en creëren wat jij wilt en met wie je wilt!

Wat dan?
Je kunt aan de slag met een animatie of werken op groot formaat. Beats maken, dansen of een vette video creëren voor TikTok. Er liggen verschillende materialen en apparatuur voor je klaar! Heb je ooit willen experimenteren met een drumcomputer of wil je aan de slag met fashion? Dit is je kans om het uit te proberen.
Je kunt 1 of meerdere dagen mee doen. De keuze is aan jou! Het is helemaal gratis.

Programma

 • Muziek
  Wietse gaat aan de slag met muziekopname en -productie. Je speelt iets simpels in op een gitaar, piano of drums, of je rapt of zingt. Daar maak je digitaal iets compleet nieuws van. Het eindresultaat is je eerste eigen muziekproductie!
 • Dans 
  Tresor zijn favoriete dansstijlen zijn hiphop, popping, afro en house. Samen met hem werk je aan jouw moves en een mooie choreografie!
 • Beeldende kunst
  Een bouwwerk van textiel waar je door kan bewegen, verf laten exploderen in water, een eigen animatie maken of je eigen 3D-kunstwerk maken in virtual reality. Kunstenaars Amber en Jelte staan voor je klaar om dit samen met jou te onderzoeken en te maken.
 • Theater 
  Met theatermaker Karen maak je in no-time de meest gekke personages, en creëren we onze eigen illusies achter een gigantisch schaduwdoek.

  Aanmelden via website: www.bijvrijdag.nl/OMG;  Bekijk ook de video: https://youtu.be/sZy1vPvelGU

Vervoer is geen probleem: we kunnen met een bus rondrijden en jongeren ophalen bij verschillende opstap plaatsen.

Geef een reactie