Actie gratis duurzaamheidsproducten Duurzaam Groningen groot succes
Tweede ronde voor bewoners die nog niet zijn geweest

Op 17 en 18 januari hebben Duurzaam Groningen, de woningcorporaties Patrimonium, de Huismeesters en Nijestee duurzaamheidsproducten zoals tochtstrippen, isolatiefolie en deurborstels in het Trefpunt n de Amkemakoepel uitgedeeld. Bewoners die hierover een brief hadden gekregen, konden deze producten gratis op komen halen. De belangstelling hiervoor overtrof alle verwachtingen. In beide dagen zijn door Duurzaam Groningen meer dan 1200 tasjes uitgedeeld, samen met de woningcorporaties zelfs meer dan 2000 tasjes.

Door de grote belangstelling ontstonden er rijen voor de afhaalpunten. Ook kwamen er veel mensen met de auto. Mede hierdoor was het niet voor iedereen mogelijk om het  Trefpunt en de Amkemakoepel (op tijd) te bereiken. Ook hoorden wij dat sommige belangstellenden niet konden komen in verband met werk.

Dat vinden wij jammer. Daarom willen wij bewoners die op 17 en 18 januari niet konden komen, maar wel een brief hebben gekregen, een nieuwe kans bieden om duurzaamheidsproducten op te halen. Op dit moment denken we na over hoe we dit het beste kunnen organiseren en waar. Uiteraard houden we je hiervan op de hoogte. We vragen je in de tussentijd de brief die je hierover hebt gekregen goed te bewaren, zodat je te zijner tijd alsnog op kunt halen.

Geen brief meer? Neem dan contact op met Duurzaam Groningen!

Over Duurzaam Groningen
Duurzaam Groningen is hét platform voor en door Groningers die op een duurzamere manier willen leven. Voor iedereen die hiermee aan de slag wil gaan, biedt zij informatie op het gebied van duurzamer leven, ervaringen van bewoners, praktische stappenplannen, voordelige acties en kortingen. Meer weten? Kijk op www.duurzaamgroningen.nl

Duurzaam Groningen is een initiatief van de gemeente Groningen.

Geef een reactie