Bewonersbijeenkomst 10 oktober

Eind september gaan we starten met de Heerdenaanpak in de Onnemaheerd. Het aanpassen van de heerd willen we samendoen. Daarom vragen we de hulp van bewoners en van organisaties die bij de heerd betrokken zijn. Samen gaan we werken aan een fijnere en betere heerd. We gaan kijken naar hoe de heerd eruitziet. Over hoe tevreden je bent over het wonen aan de heerd. Naar de verkeersveiligheid en naar het openbaar groen. Wat jij als overlast ervaart en hoe jij mee wilt helpen. Hierna maken we samen een plan om de heerd te verbeteren. Daarmee gaan we aan de slag.

Bewonersbijeenkomst 10 oktober
Als start van de aanpak organiseren we een bijeenkomst voor alle bewoners van de Onnemaheerd. Op 10 oktober staan we van 16.30-18.30 uur in de Onnemaheerd om met bewoners in gesprek te gaan. Tijdens deze bijeenkomst verzamelen we alle zaken die spelen in de buurt. We vragen naar jouw ideeën en suggesties. Ook tips, ideeën en wensen van kinderen zijn welkom. Al deze input nemen we mee in het plan van aanpak voor de Onnemaheerd.

Aanmelden
Wil je deelnemen aan de bijeenkomst van 10 oktober? Meld je hier dan uiterlijk vrijdag 6 oktober voor aan. Dit kan door een e-mail te sturen naar communicatiebeijum@groningen.nl.
Graag bij de aanmelding je naam, adresgegevens en telefoonnummer vermelden.

Kun je niet bij de bijeenkomst zijn ? Maar heb je wel ideeën en suggesties?
Dan kun je deze via de e-mail sturen naar: communicatiebeijum@groningen.nl.
Vergeet in de mail niet je naam en adres te zetten.

Geef een reactie