Op zoek naar goede, leuke 2e-hands spullen?

Kom naar de spulletjesmarkt in De Bron. We verkopen huishoudelijke artikelen, elektrische apparaten, boeken, speelgoed, spelletjes, kinderkleding, kaarsen en nog veel meer…. Sla uw slag!

Daarnaast hebben we een uitstekende (en goedkope) catering met zelfgemaakt lekkers als: soep, taart, muffins, belegde broodjes. Uiteraard ontbreekt het befaamde Rad van Avontuur niet, met door de Beijumse middenstand gedoneerde prijzen.

Voor goede doelen…

60% van de opbrengst gaat naar de Stichting Keeping Families Together Ghana. Een stichting opgericht door de in Groningen wonende Meridith Hypolite. De stichting biedt vrouwen vakonderwijs waardoor zij economisch zelfstandig aan een kansrijke toekomst kunnen werken.
De stichting is 2018 met een modevakschool voor vrouwen begonnen. In 2022 werd de cursus banketbakker gestart. De stichting helpt de afgestudeerde vrouwen aan werk en steunt een twintigtal kinderen bij het volgen van een schoolopleiding. Ook is er veel aandacht voor vrouwenemancipatie. De overige 40% is voor de verbetering van de geluids- en video-installatie in De Bron om het gebouw nog beter te kunnen gebruiken.

Zelf iets inbrengen?

Heeft u zelf goed verkoopbare spullen die wij voor het goede doel mogen verkopen? Sommige dingen zijn helaas niet te verkopen, maar dat hoort u wel van ons.

Breng ze op: dinsdag 7 en woensdag 8 november ’s avonds van 19.00 tot 20.30 uur, of vrijdag 10 november van 13.30 tot 17.00 uur.

Geef een reactie