Digitaal Wijkplatform Beijum

Hallo Beijumers,

De kerstpakkettenactie gaat weer van start. Dit jaar in de week van 26 november tot en met 1 december.

Gesterkt door de vele gulle gaven door Beijumers voor Beijumers in de afgelopen drie kerstpakketten acties, gaan wij die ook dit jaar weer houden. Het is voor ons als mede-wijkbewoners fantastisch om dit te kunnen doen. Samen kunnen we een heleboel bereiken. En zo voor de minder draagkrachtige wijkbewoners de kerstdagen een beetje feestelijker maken.
Vorig jaar konden wij met elkaar ruim 175 huishoudens in onze mooie wijk een kerstpakket geven. Kunnen zij dit jaar ook op u rekenen?

Wat wel en wat niet.  In ieder geval geen alcoholische dranken. Verder zijn alle houdbare producten, die u misschien zelf ook gebruikt, van harte welkom. Ook halal producten. Twijfel? Kijk dan even hier voor een lijst met artikelen die in het algemeen gedoneerd worden.

Helpt u mee? Er zijn nog enkele Beijumers nodig die een paar uurtjes van hun tijd willen besteden aan het inzamelen in deze week. Op 28 en 30 november, en op 1 december, gaan we weer inzamelen  Heeft u tijd en wilt u wel? Alleen of samen met de buren? Laat het ons even weten via de mail:  cderuiter1@hotmail.nl.

Ook als er vragen zijn!

Alvast bedankt!

 

 

 

Deze post heeft 5 reacties

 1. Ik zou als mn schouder het toelaat graag willen mee helpen
  Mvg
  Kariena nauta

  1. Hallo Kariena, Welkom en bedankt voor je aanmelding. we nemen op kort termijn contact op.

 2. Mogen we ook een gezin opgeven als ontvangers van een kerstpakket?

  Groet, Anneke

  1. Hallo Anneke, we hebben het bericht doorgestuurd naar de organisatie.

 3. ik wil wel meehelpen een paar uurtjes, vriendelijke groet jeannette

Geef een reactie