• Berichtcategorie:Sociaal
  • Bericht reacties:0 Reacties

Dezer dagen wordt de nieuwe wijkgids deur-aan-deur verspreid in Beijum. In dit handige naslagwerk staat informatie over Beijum en de buurwijken De Hunze, Van Starkenborgh en Noorderhoogebrug.

In de gids staat contactinformatie van wijk- en buurtorganisaties, kinderopvang en scholen, kerken, de bieb en welzijnsorganisaties, huis- en tandartsen en andere zorgverleners, sportvoorzieningen en verenigingen, de gemeentelijke diensten en politie: telefoonnummers, locaties, mailadressen, internetgegevens, facebook en openingstijden.

In het midden staat een kaart met daarop belangrijke locaties in en om de wijk. En natuurlijk het activiteitenoverzicht: alle cursussen en activiteiten in buurtcentra Heerdenhoes en Trefpunt, bij WIJ Beijum, Bij Bosshardt en PKN de Bron. En trouwens ook in De Hunzeborgh.

Deze papierengids op A5 formaat is fijn om binnen handbereik te houden. Maar omdat er in de praktijk vaak aanvullingen zijn of wijzigingen, wordt de wijkgids eind september op de website beijum.nl gezet. De digitale versie wordt in de loop van het jaar aangevuld en aangepast als er wijzigingen zijn.

Ziet u zelf iets wat u mist? Staat uw club of organisatie er niet in? Of ziet u gegevens die anders moeten? Geef ze dan door via info@wijkgidsen.nl. U kunt deze gids en de tien andere wijkgidsen van Groningen ook altijd raadplegen op www.wijkgidsen.nl.

Geef een reactie