Op zaterdag 29 juni vieren we in de kersentuin van Stadsboerderij de Wiershoeck onze jaarlijkse poëzieavond: Vers van het Land.

Ook dit jaar hebben we een divers gezelschap van dichters uitgenodigd om voor te dragen uit eigen werk. Ze komen uit Stad en Ommeland en schrijven in het Nederlands en Groningens. De zeven dichters zijn: Esmé van den Boom (stadsdichter), Evelien Borgognon, Fieke Gosselaar, Michael ter Maat, Ruth Ruijgers (RUG huisdichter), Boris Wanders en Daan Wieringa (kinderdichter).

Hun gedichten gaan over liefde, bedrog, een weggelopen kat, een theezakje, een kind dat naar bed wordt gebracht, de schoonheid van een zingende merel. Op 29 juni klinken hun stemmen buiten onder de bomen of binnen als de regen klettert op ons dak. Het muzikale duo A Couple of Strings omlijst deze sfeer met gitaar, viool, mandoline en zang.

Kom deze unieke avond meebeleven! We beginnen om 20:00 uur (einde 22:30), inloop vanaf 19:30 uur. Voor €2 ben je er bij. Stadsboerderij de Wiershoeck, Beijumerweg 20.

Geef een reactie