Beste bewoners van Beijum,

Graag willen wij u informeren dat Stichting KAS-Vital sinds 1 november 2018 gevestigd is in het pand aan de Claremaheerd 47 waar kortgeleden Zorggroep Groningen was.

Stichting KAS-Vital is opgericht met als doel mensen en/of gezinnen vanuit liefde een steuntje in de rug te geven. Dit doen we samen met enthousiaste en betrokken vrijwilligers; vooral door het bieden van een luisterend oor en/of praktische hulp.

We bieden ook ondersteuning door middel van diverse projecten. Zo richten wij ons momenteel vooral op het project Hoopvolle Toekomst, waarbij wij jongeren tussen de 12 en 24 jaar, voornamelijk van Antilliaanse/Arubaanse afkomst uit de stad Groningen, de kans bieden om hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Deze jongeren worden gesteund om hun dromen te verwezenlijken; ook laten we ze zien hoe waardevol ze zijn en hoe ze een steentje bij kunnen dragen in de maatschappij.

Heeft u verdere vragen over dit project of over de werkzaamheden van de stichting, neem dan gerust contact met ons, op nummer 0640841198 (van maandag t/m donderdag tijdens kantooruren) of bezoek onze website: www.kasvital.nl
Onze openingstijden zijn: Maandag tot en met donderdag 13.00 – 15.00 uur (vrije inloopuren) Maandag en dinsdag 18.30 – 20.30 uur (alleen op afspraak)

In de eerste week van februari 2019 zullen wij een officiële opening organiseren. Concrete informatie hierover volgt later.

 

 

Geef een reactie