Wie kan het beter vertellen dan die vriendelijke buurman?

Tijdens de Nationale Duurzame Huizen Route op 2 en 9 november geven honderden enthousiaste energiebespaarders een kijkje in de keuken van hun duurzame woning. Er is vaak veel uitzoekwerk aan vooraf gegaan. Tijdens de openstelling delen zij de opgedane ervaring en kennis en is er volop gelegenheid voor bezoekers om vragen te stellen. De Duurzame Huizen Route maakt met een grote variatie aan woningen en woonverhalen duurzaam wonen tastbaar. Heeft u een duurzaam woonverhaal en vindt u het leuk om anderen op weg te helpen met uw ervaring en tips? Meld uw woning aan op www.duurzamehuizenroute.nl. Ook als u net bent begonnen met het nemen van maatregelen kunt u meedoen aan de Duurzame Huizen Route.

Duurzame woonverhalen, meer hierover weten?

Wat komt er allemaal kijken bij het verduurzamen van je woning? Wil je hier meer over weten? Op zaterdag 2 en 9 november openen honderden huiseigenaren in heel Nederland hun deuren. Zij laten anderen graag zien hoe zij hun huis duurzamer hebben gemaakt. Van aardgasvrij wonen tot dak- en gevelisolatie, en van monumentaal wonen tot slimme nieuwe woningen uit 2019. Laat je inspireren door duurzame woonverhalen van gastvrije huiseigenaren. Schrijf je in voor een bezoek via www.duurzamehuizenroute.nl.
Vanwege de grote belangstelling is vroeg inschrijven een aanrader. Want vol is vol.

Win een weekendje België

Stelt u uw huis open op zaterdag 2 en 9 november of gaat u zelf op bezoek? Dan maakt u kans op een weekendje weg in een duurzame B&B in België: www.hetnatuurlijkgenot.be

Geef een reactie