De wijk is nooit af! Daarom is er een Wijkvernieuwingsplan gemaakt voor Beijum, over hoe je hier woont en samenleeft.

Zet 18 januari in je agenda, want dan gaan we los! Dat doen we met een startbijeenkomst in Buurtcentrum Het Heerdenhoes.  Zie programma hieronder.

Wil jij je stem laten horen? Kom je op voor je straat of buurt? Denk en doe mee!

Vragen of opmerkingen? Stuur een mail naar info@beijum.nl.
Meld je wel aan, want vol is vol!

Roelof Otten,
Projectleider Wijkvernieuwing Beijum

Dit bericht heeft 6 reacties

 1. margaretha oosterman

  is in die Nieuwsbrief de informatie?? over de plannen tot wijkvernieuwing zodat ik en anderen ons van tevoren kunnen informeren?ik hoop dat er over woonvoorzieningen voor 55+ is nagedacht,wij zijn met een grote groep en houden gezinshuizen bezet,ik zou graag kleinere b.v huurbare woonunits zien ,waar ook jonge mensen komen te wonen ,zodat wij elkaar tot dienst kunnen zijn(,b.v achter de volkstuintjes van de Froukema\Wiebemaheerd)Ook is een bushalte bij het Gezondsheidscentrum een grote noodzaak !!!!

 2. John

  Ik snap dat er naar vormen wordt gezorgd dat (meer) mensen betrokken worden bij de wijkproblematiek. De gekozen variant voor 18 januari lijkt me daaraan niet voldoen. Een bijeenkomst die begint op een voor de meeste mensen ‘normale’ etenstijd plus een aankondiging dat je voor het eten moet opgeven met de toevoeging ‘vol is vol’ noodt ook niet uit. Als ik niet wil/kan mee-eten en niet voor 7 uur kan komen, voel ik me niet uitgenodigd.

  1. Web redactie

   Ook na 19.00 uur is men van harte welkom John. Het is even hoe men het leest. Het vol is vol is van toepassing op het aantal plaatsen voor het Buffet. Men is niet verplicht om hier aan deel te nemen.

 3. Marleen van Leeuwen

  Een van de vier onderwerpen van de avond is ‘Ouder worden in Beijum’. De punten die Margaretha aandraagt zullen dan zeker ter sprake komen. In het Wijkvernieuwingsplan staat ook dat er een goede busverbinding moet zijn waarbij het gezondheidscentrum voor iedereen bereikbaar is. Het hele plan is te vinden op https://gemeente.groningen.nl/sites/default/files/Wijkvernieuwingsplan%20Beijum.pdf (vul in Wijkvernieuwingsplan Beijum en je ziet het direct).
  Maar ik zou zeggen, kom op de 18de om mee te denken en te praten. Het gaat ergens over!

 4. m. van linschoten en R. van Linschoten/de Wit

  hallo wij hebben interesse in de thema’s en willen ons hierbij opgeven voor deelname op 18 januari

  1. Ricardo

   Helaas kunt u zich niet meer opgeven voor het buffet. Uiteraard kunt u wel aansluiten vanaf 18:30 uur.

Geef een reactie