Pubquiz Chinees eten  en kerstsfeer in het Trefpunt

De Werkgroep ‘Voor en Door Beijum organiseerde een activiteit in de wijk op woensdag 18 december in het Trefpunt. Ze kregen medewerking van het Wereldkoor ‘Sing en Swing en die starten de middag. Naar mijn idee groeit het koor nog steeds zowel in repertoire en ledental. Ze brachten kerstliederen die door de toehoorders mee gezongen en gewaardeerd werden.

Er hadden zich 37 mensen ingeschreven voor de Pubquiz en de Chinese maaltijd. Voor de Pubquiz werd de groep in zessen gedeeld. Natuurlijk werd het een wedstrijdje. Welke groep kon op meeste vragen een antwoord geven. Het was niet gemakkelijk. Film en muziekvragen werden niet altijd goed beantwoord. Bij enkele groepen waren meer jongeren ingedeeld die meer kennis hadden van deze onderwerpen. en dat gaf de doorslag. Er werd veel gelachen vooral als de vraag niet goed beantwoord werd. De Quiz werd geleid door Ricardo en dat deed hij voortreffelijk. Hij wist ook aandacht te trekken door zijn mooie outfit.

Om ongeveer 18.00 uur stond  de maaltijd gereed. Na het lopend buffet was er niet veel meer in de pan. Een teken dat het goed gesmaakt had. Het toetje maakte de maaltijd compleet. De quiz werd daarna nog afgewerkt.  We kunnen terug zien op een gezellige bijeenkomst.

Theo Smit

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie