De komende tijd zijn er in De Bron (Bentismaheerd 1a) verschillende diensten:
Zaterdag 24 december om 22.00 uur: Kerstnachtviering.
Zondag 25 december om 10.00 uur: Kerstmorgenviering voor alle leeftijden.
Zaterdag 31 december om 17.00 uur: Oudejaarsavondviering
Zondag 1 december is er geen dienst in De Bron.

Vieringen in De Bron zijn ook online te volgen via www.kerstdienstgemist.nl.

Dit bericht heeft één reactie

 1. koos meisner

  Kerst en oudjaar, vieringen in De Bron

  Kerst is niet voor iedereen een feestelijke tijd.
  Maar we kijken uit naar ‘licht in donkere tijden’. Dat we het leven lichter mogen beleven, dat is waar we in de Kerstnacht meer over horen. En op Kerstmorgen gaat dat nog even door. Het Kerstkoor zingt zich al warm. In de Kerstnacht ontvangen we het licht. Op Kerstochtend is er een verrassing voor de kinderen. En Kerst is samen eten, dat betekent meer dan enkel een ‘vreetfeest’. De eerste christenen aten met elkaar waarbij ze deelden wat ze hadden. Samen eten, tijd, aandacht voor ieder en delen het is wezenlijk voor de kerk.
  ‘Voor ieder van ons een plaats aan de tafel, voor ieder van ons schoon water en brood, een veilige plek, een plaats om te schuilen, een plaats in Gods licht als tafelgenoot.’

  Zaterdag 24 december om 22.00 uur: ‘komt allen tesamen’ in de Kerstnachtviering.
  Voorganger is Annemarie van der Vegt, pastor van de daklozen opvang de Open Hof in Groningen.
  Daklozen, wie begrijpen beter dan zij waarom een Bijbelschrijver Jezus geboren laat worden in een stal omdat ‘er geen plaats was in de herberg’….
  En waarom herders, de ‘randfiguren’ van toen, hem als eerste zien. Het kerstkoor van De Bron zingt erover. En na afloop ontmoeten we elkaar met een verwarmend drankje.

  Zondag 25 december, 10:00 uur: Kerstmorgenviering voor alle leeftijden. Voorganger is ds. Evert Jan Veldman van de Nieuwe Kerk. Het kerstkoor van De Bron zingt opnieuw uitbundig. Voor de hele kleintjes is oppas aanwezig. Na afloop is er feestlijke koffie of thee.

  Vieringen in De Bron zijn ook on-line te volgen via http://www.kerkdienstgemist.nl

Geef een reactie