Omdat WIJ Beijum, de Kleihorn en het Heerdenhoes verhuizen, zoeken we voor de inrichting van het nieuwe pand de foto die het mooiste moment, plekje, hofje of tuintje van Beijum laat zien. Iedereen kan meedoen: jong en oud. De deadline is zondag 10 februari. De winnende foto wordt groot in de entreehal van het nieuwe pand aan de Melsemaheerd geplaatst.

Groninger Museum Photo: Erik en Petra Hesmerg 2014 © Groninger Museum

Familiedag Beijum in Groninger Museum

Tijdens de familiedag op zondag 17 februari, speciaal georganiseerd voor inwoners van Beijum in het Groninger Museum, wordt de winnende foto bekend gemaakt. Alle Beijumers mogen op die familiedag gratis het Groninger Museum bezoeken op vertoon van de flyer die vanaf half januari in de hele wijk huis aan huis, in winkels, op scholen en in wijkgebouwen verspreid wordt. Alle bezoekers krijgen een hapje en drankje en er zijn doorlopend familierondleidingen, workshops en enkele optredens uit de wijk.

Winnaar
De jury bestaat uit medewerkers van WIJ Beijum, Bewonersorganisatie Beijum en het Groninger Museum. De winnende foto is op de familiedag te zien in het Groninger Museum en daarna blijvend in het nieuwe pand in Beijum. Alle inzenders krijgen een goodiebag van het Groninger Museum, de winnaar ontvangt een Groninger Museum cadeaukaart t.w.v. 50 euro. Kijk voor meer info op www.groningermuseum.nl/familiedag.

Voorwaarden
* De foto moet een zo hoog mogelijke resolutie hebben.
* Stuur je foto uiterlijk zondag 10 februari 2019 naar info@beijum.nl.

I.v.m. de nieuwe privacywetgeving is rekening te houden met:
* Geen personen en/of gezichten en kentekenplaten
* Geen huisnummers in combinatie met Heerdnaam
De inzender geeft toestemming de foto te gebruiken voor publicatie online, in het gebouw en in de   krant onder vermelding van de auteur. Het auteurs- en publicatierecht blijft behouden bij eventueel gewin.

 

 

Dit bericht heeft 3 reacties

 1. hannie de jonge

  wat een prachtig idee de wedstrijd en de familiedag ! ik weet niet wie er huis aan huis gaan flyeren maar ik wil ook wel helpen flyeren ! vele handen maken licht werk .
  vr.. groet Hannie de Jonge
  Bottemaheerd 123
  0505413325

  1. Web redactie

   Beste Hannie de Jonge, bedankt voor uw enthousiaste reactie. Binnenkort neemt men contact met u op.
   Web-team Beijum.nl

Geef een reactie