Reijer gooit het roer om
Een jongen met een droom en een missie…

Hoi, ik ben Reijer Pieterse. Ik ben 13 jaar oud en zit in 3 VWO van het CSG Augustinus.
Ik heb een droom en een missie. Ik wil gaan zeilen en mijn eerste wereldreis onder schooltijd maken. Tevens wil ik graag de spierziekte ALS op de kaart zetten.

In november wil ik de reis van mijn leven gaan maken van Portugal naar de Cariben met een groot zeilschip. De reis duurt maar liefst 6 weken en 4 dagen. Het is een mooie reis maar het kost ook wat: namelijk €7.450,-. Ik zou willen dat ik dat in mijn eentje met het lopen van folders, het bezorgen van De Beijumer en het doen van allerlei klusjes bij elkaar zou verdienen, maar dat is helaas niet zo. Zouden jullie mij een stapje dichterbij mijn studie droomreis (bèta georiënteerd) kunnen helpen?
Op mijn site staan leuke sponsoropties en acties, maar bijvoorbeeld ook dat ik chocolade en zelfgemaakte kaarsen verkoop. Tevens kunt u één of meerdere eendjes adopteren en meedingen voor leuke prijzen. Om mijn studiereis nog zinvoller te maken heb ik ook een aantal items die gerelateerd zijn aan een goed doel. Als u voor deze actie of sponsoring kiest gaat 10% van dat bedrag naar het ALS fonds. Abonneren op mijn nieuwsbrief kan ook om op de hoogte te blijven van mijn vorderingen. Uiteraard zijn er ook opties voor bedrijven en reclame! Met iets simpels als lege statiegeldflessen ophalen of (fysieke) AH koopzegeltjes waar u niets meer mee doet, ben ik ook al tevreden. Alle beetjes helpen. Super leuk als u een kijkje zou willen nemen op mijn website en mij wilt helpen! Alvast bedankt! Met vriendelijke groet, Reijer

Op mijn site staat meer informatie: Https://ikwilgaanzeilen.jouwweb.nl
(AH koopzegeltjes/ lege statiegeldflessen? Mail dan naar: Reijerpieterse@gmail.com.)

Klik op de tekst om mijn promo filmpje te zien: ik wil gaan zeilen

Geef een reactie