Vanuit de wijkvernieuwing willen wij het gebied rondom het winkelcentrum verbeteren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan meer groen, een goede bereikbaarheid, meer uitstraling en een (kind)vriendelijker plek. Dit doen we samen met bewoners en ondernemers.

De komende tijd halen we hiervoor op verschillende manieren input op. Ook jouw ideeën en suggesties horen we graag. Deze kun je op de volgende manieren met ons delen:

Tijdens de inloopbijeenkomst op 14 april
Op donderdag 14 april is er een inloopbijeenkomst in het overdekte deel van het winkelcentrum. Van 11.00 tot 18.00 uur staan wij met een tafel voor het voormalige Blokker-pand. Je kunt dan langskomen om je ideeën met ons te bespreken.

Tijdens de rondgang in de wijk
Op maandag 18 april tussen 09.00 en 12.00 uur gaan we langs alle straten die direct aan het winkelcentrum liggen. Die ochtend bellen we huis aan huis aan om bewoners te vragen welke tips en/of ideeën zij hebben voor het winkelcentrum.

Via e-mail
Ook via e-mail kun je ideeën en suggesties aan ons doorgeven. Stuur hiervoor een bericht naar: communicatiebeijum@groningen.nl.

Vervolg

De ideeën en suggesties die we ophalen in de wijk gaan we onderzoeken. Daarbij kijken we onder andere naar wenselijkheid en haalbaarheid. We verwachten aan het begin van de zomer hiervan de eerste resultaten te kunnen laten zien. Op basis van deze uitkomsten gaan we aan de slag met een plan van aanpak. Uiteraard houden we je ook hiervan op de hoogte.

Kim Meijer
Projectleider Winkelcentrum West

Geef een reactie