Heerdenhoes en Trefpunt gedeeltelijk dicht t/m 18 november!

“Samen is het ons gelukt om de stijging van het aantal besmettingen te doorbreken. We zijn op de goede weg, maar het gaat nog te langzaam. De cijfers moeten sneller dalen om overbelasting van personeel in de ziekenhuizen te voorkomen en om de kwaliteit van de zorg voor alle patiënten te garanderen. Ook willen we de weg terug naar meer vrijheden in ons dagelijks leven bespoedigen. Het kabinet heeft daarom besloten om voor de komende 2 weken, bovenop de huidige gedeeltelijke lockdown, extra maatregelen in te stellen.” 

Voor het Trefpunt en Heerdenhoes houdt dit in dat een groot deel van de activiteiten tot en met 18 november komt te vervallen. De activiteiten die wel doorgaan zijn hiervan op de hoogte. De agenda op Beijum.nl is niet up-to-date op dit moment!

Afhalen lunch en Beijum Kookt! bij het Heerdenhoes

Het is nog wel mogelijk om soep en broodjes af te halen bij het Heerdenhoes op maandag t/m donderdag van 12:00-13:00 uur. Ook kun je op donderdags van 17:00-18:00 uur nog een maaltijd afhalen. LET OP! Hiervoor moet je je wel aanmelden voor donderdag 10:00 uur! Via info@heerdenhoes.nl

Wij hopen dat de maatregelen vanaf 19 november weer versoepeld worden en dan een groot deel van de activiteiten weer plaats kunnen gaan vinden.

Denk om jullie zelf en blijf gezond!

Geef een reactie