Feestelijke Opening Sportplekken
Beijum en Kardingeberg

Het is zover!

Vrijdag 17 september om 15.00 uur is de feestelijke opening van de nieuwe sport- en beweegplekken Kardingeberg en buitensport Beijum. De officiële opening wordt gedaan door wethouder Sport Inge Jongman. Een ambassadeur van OldStars in de Wijk, de bekende oud-AZ speler Kees Kist, geeft hierna een clinic! Hierna is het tijd voor een hapje en drankje. Het programma duurt tot ongeveer 16.30 uur. Iedereen is welkom vanaf 14.30 uur bij Wijkcentrum Trefpunt, Beijumerweg 17. Opgave is niet nodig.

Kees Kist in actie

Gratis sportactiviteiten
De officiële opening van de buitenfitness in Beijum en de beweegplek Kardingeberg markeert ook de start van de Nationale Sportweek (17 t/m 26 september). Deze hele week zijn er speciale activiteiten voor iedereen die kennis wil maken met sport en beweging (zie: sport050.nl).

Daarnaast is er voor bewoners tot half november Open Gym. Via dit programma kan iedereen die dat wil op een laagdrempelige manier gratis sportlessen volgen bij de twee nieuwe beweegplekken. De lessen zijn zowel voor jong als oud. Zie: www.opengymgroningen.nl

Geef een reactie