Wil je verduurzamen? Ga eens in gesprek met een energieadviseur…
Is het koud in huis of heb je last van tocht? Kan die energierekening ook wel wat lager?
Daar is wel iets aan te doen!

Duurzaam Groningen heeft gratis energiecoaches en -adviseurs die je graag helpen bij het direct besparen van energie en het verduurzamen van je woning. Van tochtstrips en ledlampen tot warmtepompen en zonnepanelen; je kunt altijd bij ons terecht voor hulp en advies.

Ons advies en hulp zijn dichtbij én gratis! Je maakt gewoon een afspraak en wij komen bij jou thuis wanneer het jou uitkomt. Of loop eens binnen tijdens het energiespreekuur.

Energieadvies of hulp nodig? Maak hier een afspraak:
www.duurzaamgroningen.nl/huis/energieadvies

Energiespreekuur bezoeken?
Tot aan de zomervakantie zitten we elke eerste woensdag van de maand tussen 15.00 en 17.30 uur, in de Amkemakoepel om jouw vragen te beantwoorden. De eerste keer is op woensdag 3 januari.

De Amkemakoepel (Voorheen Bij Bosshardt) is te vinden aan het einde van de parkeerplaats van de Aldi.

Activiteiten 2024
We gaan dit jaar regelmatig een energiecafé en andere activiteiten in de Amkemakoepel organiseren. Ook zijn we bezig met een aanpak per heerd waarbij we een verduurzamingsaanbod op maat aanbieden. We houden je graag via de mail op de hoogte van deze activiteiten (beijum@duurzaamgroningen.nl). Daarnaast kan je het ook lezen in de Beijumer.

Kijk ook eens op beijum.nl/energieteam-de-werkbeij

Dit bericht heeft 2 reacties

  1. Marria van Winkel

    In 2022 is een energieverbeteringsplan opgesteld voor ons huis, dat op bepaalde punten niet klopt. Daardoor bleef het liggen maar ook steeds vervelend in mijn achterhoofd aanwezig. Nu ga ik daar actie op ondernemen. Maar hoe? Bij een afspraak zouden jullie dit rapport erbij moeten hebben, toch? Alvast bedankt voor antwoord!

    1. Jaap van Leeuwen

      Beste Marria, hiervoor moet je niet bij ons maar bij Energieteam De Werkbeij zijn.

Geef een reactie