Waar?  Plein Oost, voor het Heerdenhoes
Wanneer?  10 t/m 14 augustus, van 10.00 tot 17.00 uur

U kent ze wel. De dromenvangers van de kinderraad in Beijum. Op de dromenvang-avond op 12 maart hing het plafond vol mooie zelfgemaakte dromenvangers. Wat zijn je dromen voor de wijk en hoe kunnen we daar samen aan werken was het thema van deze avond.

Dat dromen vangen is toen heel goed gelukt. Meer dan vijftig dromen, groot en klein, zijn er opgeschreven door jong en oud.  Fantastische dromen… en wat een  energie om er mee aan de slag te gaan! Maar toen kwam de coronacrisis en lag alles stil.

Droomboom
En nu pakken we de dromen weer op, met nieuw enthousiasme. Op een manier die coronaproof is. Om te beginnen willen we de dromen die we toen gevangen hebben graag delen met alle bewoners van Beijum. Daarom nodigen we iedereen uit om een kijkje te nemen bij onze Droomboom op Plein Oost. De boom staat 10 tot en met 14 augustus op plein Oost.

Doe mee
In de droomboom, gemaakt door medewerkers van WerkPro, hangen alle gevangen dromen van de dromenvang-bijeenkomst. Goed zichtbaar op kaartjes. Je raakt vast geïnspireerd om mee te doen! Bij de boom staat ook een mooie brievenbus van plexiglas. In deze brievenbus kun je een briefje doen om je op te geven! En misschien heb je nog wel een droom die het echt waard is om waar te maken en die er nog niet bij hangt. Doe die ook gerust erbij in!

Samen kunnen we onze dromen voor de wijk waarmaken. Dus kom langs bij de Droomboom en meld je daar aan. Gewoon doen!

De kinderraad en de werkgroep Meedoen Beijum Bruist.

Geef een reactie