Kom op 23 februari van 20.00 tot 22.00 uur in het Trefpunt !

Waar gaan we het over hebben?
Vanuit Wijkvernieuwing gaan Jelly en Marleen vertellen over de nieuwe ronde van het wijkbudget. Wijkbewoners worden uitgenodigd om met ideeën te komen om hun wijk nog socialer, mooier en leuker te maken.

Verder geven we meer informatie over het Meezingcafé, Fototalk (Fotoclub LUX), het theaterproject Beijum op de planken!, Plein Oost en het fashion project Versace in Beijum.

Doe je mee?
Kom je naar het Cultuurcafé? Meld je aan via mailadres: kitty.boon@bijvrijdag.nl.
Wil je niet alleen komen naar het Cultuurcafé maar ook graag meehelpen of wat komen vertellen over jouw projecten, wensen of ideeën? Laat het dan weten!

Dit bericht heeft één reactie

  1. Kees Huizenga

    De twee presentaties van mevrouw Catharina Nieuwenhout vond ik heel goed. Haar eerste presentatie ging over het maken van een schilderij met een aardige kunstgroet voor een buurman, vriend(in) of familielid met daarin uiteraard een aardige zelfprojectie van de schilder. Een kunstzinnig pastoraal cadeau. Heel goed voor de wijkopbouw, vriendenopbouw en het tonen van nabuurschap/noaberschap. Kunst als symbool van verbinding.

    Zie haar mooie website: http://www.catharinanieuwenhout.nl

    Haar tweede presentatie ging over het plaatsen van mooie bomen in onze wijk, zoals magnoliabomen. Dit kan geschieden in overleg met stadsbeheer Oost en de gebiedsmanager van stadsdeel Oost. Of met stadsecoloog Klaas van Nierop. Hij woont in Beijum.

Geef een reactie