Een Cultuurcafé is een plek om elkaar te ontmoeten en met elkaar in gesprek te gaan over hoe we kunnen samenwerken. We kunnen kijken wat er nodig is in de wijk. Welke ideeën, wensen en initiatieven er liggen, hoe we elkaar hierbij kunnen versterken en soms kan er zomaar iets van start gaan! Ook kijken we hoe we financiële middelen en geschikte locaties kunnen vinden. En niet te vergeten: hoe we nieuwe doelgroepen bij kunst en cultuur kunnen betrekken.

Datum
17 november 2022 van 20.00 – 22.00 uur.

Terug- en voortuitblik
Aan de hand van de onderwerpen die op 30 juni tijdens het vorige Cultuurcafé ter sprake kwamen spreken we verder over ideeën voor de wijk Beijum. Dat zijn o.a ideeën over:

  • De hekken rondom het voormalig terrein Innersdijk
  • Het wijkbudget
  • Theateractiviteiten van theatergroep Kraack
  • Mode in Beijum (in samenwerking met de Kunstbende)

In het nieuwe jaar 2023 zijn er plannen voor een wijktheater project met theater, zang en dans. Tijdens het komende Cultuurcafé zal hierover informatie worden verstrekt en kun je je opgeven om mee te doen! Kom je meepraten en meedenken? Natuurlijk zijn nieuwe initiatieven welkom.

Locatie:
Trefpunt Beijum (Beijumerweg 17, 9737 AB, Groningen)

Doe je mee?
Kom je naar het Cultuurcafé? Meld je aan via mijn mailadres: kitty.boon@bijvrijdag.nl.

Wil je niet alleen komen naar het Cultuurcafé maar ook graag meehelpen of wat komen vertellen over jouw projecten, wensen of ideeën? Laat het Kitty dan weten!

Geef een reactie