Op 2 september gaan mensen betrokken bij het project Buitensport/fitness opnieuw de wijk in met vragen voor bewoners. Projectleider Joanne ten Cate: “We starten om 9 uur bij het Heerdenhoes en we blijven daar totdat we merken dat het niet meer druk is. Zal einde van de ochtend zijn. Breken de boel dan op en gaan naar het Winkelcentrum. Daar begin van de middag tot dat de loop eruit is. Zetten de kar dan bij het Trefpunt neer.

We hebben een mooi bord bij ons met voorbeelden van buitensport. We willen heel graag nog aan bewoners vragen welk plaatje ze op het bord aanspreekt, welke voldoet aan de verwachting, welke plekken in Beijum moeten in de wandel/hardlooproute zitten of welke juist niet.

Op vrijdag 4 september hadden we ook gepland om de wijk in te gaan. De activiteiten waarbij we bij aan zouden haken gaan, door Corona, niet door. We gaan dus vrijdag niet nogmaals de wijk in.”

Wil je nog je stem laten horen, kom morgen dus langs bij de stand! 

Na deze bijeenkomsten komt er een ontwerp die digitaal op diverse sites zal worden geplaatst. Hierop kunnen bewoners reageren. Deze reacties worden verwerkt in de definitieve versie. Daarna, in december van dit jaar, wordt alles besteld!

Dit bericht heeft 4 reacties

 1. cor eikelboom

  zou graag willen tenissen met groepje mensenop tennis banen in beijum voor 60 +

 2. Annie

  Zou mooi zijn ,buiten fitnessen. Waar komt het ?

  1. Web redactie

   Waarschijnlijk maar nog niet helemaal zeker aan de Beijumerweg. De stand stond gisteren, zoals in de tekst te lezen valt, op verschillende plekken in de wijk.

 3. Annie

  Zou mooi zijn ,buiten fitnessen. Waar komt het ?
  En waar is de stand?

Geef een reactie