Vanmorgen (donderdag 13 augustus) stond Projectleider Buitenfitness Joanne ten Cate met een stalletje bij de weekmarkt op de Stoepemaheerd. Zij en een aantal andere betrokkenen bij dit project wilden aan de hand van een poster/plaat bewoners een aantal laatste vragen stellen. Vragen als wat wil je graag specifiek doen bij een buitenfitness, wat is je doel? Welke wandel/hardlooproute zou je graag zien, welke plekken zijn fijn?

Ze kreeg vandaag en gisteren al vele enthousiaste reacties. Een van de leukste ideeën is dat er verschillende hardlooproutes komen in de wijk en het Kardingergebied en dat die bij elkaar aansluiten!

Vanmiddag staan ze met het kraampje bij het Trefpunt (waar de buitenfitnessplek komt). Op 2 en 4 september gaan ze nog een keer de wijk in. Op beijum.nl staat dan waar en hoe laat…

Joanne: “ Dit zijn de laatste vragen en de laatste check en dan komt het definitieve ontwerp in oktober dit jaar. In november en december zoeken we de juiste leverancier en moeten de onderhandelingen klaar zijn. Begin 2021 kunnen we dan beginnen met realisatie.”

 

 

Geef een reactie