Voor ondernemers uit Beijum:

Zet in je agenda: vrijdag 28 februari (14.00-17.00 uur) eerste  in het Trefpunt.

Dat doen we in de vorm van een doe-het-zelf High Tea: iedereen neemt zelf wat lekkers mee. Zo kunnen we de kosten laagdrempelig houden. Kom je ook? Vooraf aanmelden is niet nodig, maar mag wel. Zet in dat geval even in ons Facebookevent dat je gaat.

Onze eerste bijeenkomst staat in het teken van ontmoeten, wat willen we en hoe presenteren we onszelf.

Ondernemend Beijum is een initiatief van Experiment Beijum. Meer weten? We hebben ook een LinkedIn groep Ondernemend Beijum,of kijk op experimentbeijum.nl/ondernemend-beijum/.

ONTMOETEN

Een aantal van ons heeft elkaar al gezien (o.a. bij de bijeenkomsten van Experiment Beijum), voor de rest is dit de gelegenheid om in persoon met elkaar kennis te maken. En vergeet niet om andere ondernemers uit de wijk die je kent mee te nemen! Ook zij zijn van harte welkom.

WAT WILLEN WE

Daarnaast gaan we kijken naar waar behoefte aan is onder ondernemers: hoe vaak willen we bij elkaar komen, met welke doelstellingen, welke behoeften zijn er aan kennis, vaardigheden, samenwerking en activiteiten (bijvoorbeeld workshops).

HOE PRESENTEREN WE ONS

We hebben plannen voor een digitale Ondernemerskaart voor Beijum, waar ondernemers zich kunnen presenteren aan de wijk en elkaar. Een plek waar bewoners snel kunt zien of de diensten die ze zoeken ook in de eigen wijk geleverd worden, maar ook waar ondernemers elkaar makkelijk kunnen vinden, als ze een samenwerkingspartner zoeken.

Geef een reactie