Yoga met Dorien

Over Dorien:

Sinds jaren beoefen ik yoga en meditatie. Om mij verder te verdiepen in yoga en om ook te mogen lesgeven ben ik naar Risikesh, ook wel de hoofdstad van de yoga, gelegen aan de voet van de Himalaya in India vertrokken. Hier heb ik veel geleerd en wil deze kennis graag overbrengen zodat meer mensen hiervan kunnen genieten.

Mijn lessen kenmerken zich door, zachtheid/vriendelijkheid, respect en een persoonlijke aanpak. Door mijn ervaring als therapeut zie ik ieder mens in zijn eigenheid en zal deze stimuleren.

Hatha en relaxing yoga:

Ga ontspannen het weekend in met zachte oefeningen voor lichaam en geest. Hatha yoga is een fysieke yogavariant die voor het grootste deel bestaat uit de beoefening van lichaamshoudingen en ademhalingstechnieken. Deze les kenmerkt zich door zachte oefeningen, meditatie en ontspanningstechnieken. Klachten als pijnlijke spieren, angstklachten en vermoeidheid kunnen ontstaan door een verkeerde ademhaling. In de lessen zullen we ons ook hier op richten. Hatha yoga verbindt het lichaam met de geest en naar gelang van tijd merk je wat dit ook in het dagelijkse leven voor je kan betekenen.  Tijdens deze oefeningen observeer je met aandacht wat er in het lichaam gebeurt, en ervaar je zo je eigen beperkingen en mogelijkheden.  Iedereen is welkom.

Vrijdagochtend 09:30-10:30 u: Gratis proefles 18 en 25 januari!

Voor meer informatie, neem contact op met Dorien.


Activiteit gegevens

Deze activiteit vindt plaats van 11 januari 2019 tot en met 12 juli 2019. De eerstvolgende keer is op 22 februari 2019 10:00

  • Locatie: Trefpunt
  • Categorieën:
  • Toekomstige data: