Op zaterdag 10 november is er weer een spulletjesmarkt in De Bron. Van 10.00 uur tot 15.00 uur is iedereen van harte welkom om zijn of haar slag te slaan.
Er zijn diverse 2e hands spullen te koop, zoals huishoudelijke artikelen en elektrische apparaten, boeken, speelgoed, spelletjes, kinderkleding, enz. Daarnaast is er voor de inwendige mens allerlei zelfgemaakt lekkers te verkrijgen: soep, taart, muffins, belegde broodjes en nog veel meer.
Uiteraard zal het Rad van Avontuur niet ontbreken, met prijzen die door de Beijumse middenstand worden gedoneerd. En, vanwege het grote succes de laatste jaren, wordt er ook dit jaar weer een vogelkijktocht georganiseerd onder leiding van een heuse vogelaar.
60% van de opbrengst gaat naar het bowlingteam van Marlous Raangs, bekend van onder andere Boerderijum, waar ze werkt in de bediening. Dit bowlingteam gaat deelnemen aan de Special Olympics in Abu Dhabi in maart 2019, maar daar moeten ze zelf een forse geldelijke bijdrage voor meebrengen. De overige 40% wordt gebruikt voor de uitbreiding van wat er in de Bron al aan doordeweekse activiteiten wordt georganiseerd.
Om de spulletjesmarkt tot een succes te kunnen maken hebben we natuurlijk weer een heleboel goed verkoopbare spullen nodig. Er zijn verschillende inbrengmomenten voor deze spullen:
Woensdag 7 november en donderdag 8 november ’s avonds van 19.00 tot 20.30 uur.
Vrijdag 9 november van 13.30 tot 17.30 uur.


Activiteit gegevens