Nijntje beweegdiploma

Al vroeg leren bewegen en plezier hebben is belangrijk om op latere leeftijd te blijven bewegen. Vanuit gesprekken met ouders en organisaties is naar voren gekomen dat er weinig beweegaanbod is voor peuters en kleuters in Beijum. Daarom hebben SKSG Rode Pimpernel, WIJ Beijum, Het Heerdenhoes, de Gemeente Groningen en Sportwijk Beijum de handen ineen geslagen.

Het nijntje beweegdiploma is een serie van 16 lessen waarin je kind wekelijks speelplezier heeft en tegelijkertijd alle essentiële basisvormen van bewegen leert. Het is een combinatie van plezier met een flinke dosis gezonde ontwikkeling.

Thea ten Cate (SKSG Rode Pimpernel) en Tom Dijkman (Student Sportkunde Sportwijk Beijum) zullen de lessen verzorgen. Is jouw zoon of dochter in de leeftijd van 2-4 jaar? Dan ben je van harte welkom bij één van de gratis proeflessen. Vanaf 28 januari 2020 zullen de eerste lessenreeksen plaatsvinden. Na afloop krijgen de kinderen het officiële nijntje beweegdiploma. Geef je op door een mailtje te sturen aan t.tencate@sksg.nl

De kosten bedragen slechts €5,= voor de hele lessenreeks. Na afloop krijgt uw kind het officiele nijntje beweegdiploma.

 


Activiteit gegevens

Deze activiteit eindigde op 26 december 2023