Brisk Walking

Brisk Walking betekent letterlijk:  kwiek, engergiek lopen.

Brisk Walking is veilig en verantwoord bewegen voor iedereen, ongeacht leeftijd en conditie. Het is meer dan je ene voet voor de andere voet zetten, het is een krachtige manier van lopen waarbij de grote spiergroepen van de armen en benen in een herhalend, ritmisch patroon worden gebruikt. Qua snelheid zit het tussen wandelen en hardlopen in. Grote spiergroepen in je hele lijf worden op een veilige manier en met verbluffend resultaat getraind. Ideaal om je conditie te verbeteren en om af te vallen.

Brisk Walking is een volwaardige sport met warming-up en cooling down, verschillende trainingsvormen en niveaus. In mijn lessen doen we, naast duurtrainingen ook intervaltraining, heuveltraining en krachttraining.

Voorop staat dat een ieder traint vanuit zijn of haar eigen kunnen. Het gaat om opbouwen zonder forceren, maar vooral om plezier hebben in bewegen!

Je kunt Brisk Walking als volwaardige bewegingssport blijven beoefenen of gebruiken als opstapje naar andere vormen van sport. Hoewel Briskwalking een bewegingsvorm is met een lage intensiteit biedt het alle voordelen van fysiek intensieve sporten.

Meer info: www.beijumbeweegt.nl


Activiteit gegevens

Deze activiteit vindt plaats van 7 september 2022 tot en met 25 december 2030. De eerstvolgende keer is op 24 juli 2024 10:00

  • Locatie: Trefpunt
  • Categorieën:
  • Toekomstige data: