Beste iedereen,

Tussen16 maart t/m 6 april zullen alle activiteiten in het Heerdenhoes en Trefpunt afgelast worden i.v.m. de laatste ontwikkelingen betreffende het coronavirus. Wij hebben geprobeerd alle groepen persoonlijk op de hoogte te brengen.

Zowel Trefpunt als het Heerdenhoes zijn voor het publiek gesloten!

We hopen op jullie begrip en dat we jullie snel weer in goede gezondheid mogen begroeten. We houden jullie natuurlijk op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.

Namens bestuur en medewerkers van Trefpunt en het Heerdenhoes

Dit bericht heeft één reactie

  1. Berlinda Oosterhoff

    Beste lezer,
    Mijn naam is Berlinda Oosterhoff. Ik ben brugfunctionaris van basisschool de Heerdstee. Om de kinderen een hart onder de riem te steken is het misschien een idee om de kinderen te voorzien van een tasje (tevens reclame voor Trefpunt /Beyum) met daarin een stoepkrijtje, bellenblaas en een spelletje. En wat foldermateriaal waarin de activiteiten voor Beyum onder de aandacht word gebracht. Basisschool de Heerdstee zitten 225 kinderen groep 1t/m 8. Ik hoop dat jullie iets voor ze kunnen betekenen. Deze week maken wij de pakketjes in orde met huiswerk. Zou zo leuk zijn als ze er nog een prettasje naast ontvangen.

Geef een reactie