Roald Dahl Festival

Tussen Kerst en Oud en Nieuw eert het Forum voor het 5e jaar Roald Dahl als Grote Verteller: zijn fantasie, creativiteit en humor. Een feestje voor jong en oud, want wie kent deze grote meesterverteller niet? Het festival staat vol van workshops en kinderfilms. Dit jaar gaan we griezelen met de nieuwste Roald Dahl film The Witches en zijn er workshops over griezelenge beesten en gruwlelijke monsters. Voorafgaand aan het festival is er een gratis Roald Dahl tour langs al onze Forumbibliotheken.

Ma 28 / di 29 / wo 30 december / Films & workshops € 7,50 / € 3,00 voor Stadjerspashouders
forum.nl/roalddahl

 

Roald Dahl Tour langs de Forumbibliotheken

Gruwelijke cartoonbeesten tour

Als je graag tekent en strips leest dan is dit iets voor jou. Striptekenaar en illustrator Jan-Willem Spakman , bekend van zijn strips uit de Quest Junior, leert hoe je een eigen gruwelijke cartoonbeest maakt en hem of haar de grappigste, leukste, stoerste of engste avonturen laat beleven. Jouw fantasie is de baas! Niks is te gek! Achteraf mag je de strip natuurlijk mee naar huis.

Bibliotheek Beijum                   woensdag 23 december

Bibliotheek Lewenborg            donderdag 24 december

Het is altijd van 15.00 tot 17.00 uur, deelname is gratis

 

Theater Pannenkoek

Theater Pannenkoek speelt tijdens de Nationale voorleesdagen Het Krentenkoek Mysterie.

Commandant Brombeer heeft zijn “beste” agentes Agaath en Jantien naar de bibliotheek gestuurd om de zaak van de actieve letterdief op te lossen!

Alle prentenboeken missen al de letter ‘Q’ en nu is zometeen de ‘E’ aan de beurt.. Kunnen ze de woordraadsels binnen de tijd oplossen terwijl ze tot grote frustratie van de commandant bijna alles verkeerd lezen? En wie is die letterdief eigenlijk..?

Voorstelling geschikt voor kinderen tussen de 2 – 8 jaar / gratis, waar wel een kaartje reserveren

 vrijdag 29 januari:              14.00 uur Beijum    / 16.00 uur Lewenborg        Duur: 30 minuten

Geef een reactie