Spelweek Beijum dreigt niet door te gaan

Al meer dat 10 jaar wordt er in de laatste week van de zomervakantie in Beijum de Spijker en Spelweek gehouden. Dit evenement wordt elk jaar door 200 kinderen bezocht die van maandag t/m donderdag een gevarieerd programma van hutten bouwen en thema activiteiten krijgen aangeboden.
De Spelweek in Beijum is de spelweek waar de kinderen zelfs tussen de middag een warme maaltijd krijgen aangeboden en dat alles voor een bijdrage van 10 euro voor de hele week.
De Spijker en Spelweek heeft de laatste jaren veel moeite om voldoende vrijwilligers te krijgen om alle kinderen te begeleiden.

Om de Spijker en Spelweek te kunnen organiseren heeft de organisatie ongeveer 50 vrijwilligers nodig die er voor zorgen dat de kinderen in Beijum een onvergetelijke week hebben.
Dit jaar hebben zich nog maar 5 vrijwilligers opgegeven en dreigt de spelweek niet door te kunnen gaan, een groot drama zal dit zijn voor de 200 deelnemers. Wij zijn dus op zoek naar enthousiaste vrijwilligers.

Wil je meehelpen? Heel tof!

Wil je meehelpen om kinderen een onvergetelijke week te geven in de zomervakantie? De spelweek Beijum is van 19 t/m 22 augustus. We zijn altijd op zoek naar enthousiaste medewerkers die willen helpen met begeleiden, opbouw, afbouw, catering of animatie.
De Spelweek Beijum draait op de kracht van meer dan 50 vrijwilligers, anders was deze onvergetelijke week nooit mogelijk. Dus heb je zin om je handen uit de mouwen te steken, te koken, te knutselen, te begeleiden of iets anders? Doe dan mee, zoals vele anderen.
Aanmelden als medewerker kan door een mail te sturen naar: receptie@trefpuntbeijum.nl

Geef een reactie